Vloerisolatie

  • Effectieve oplossing tegen optrekkend vocht uit de kruipruimte (en schimmel als gevolg daarvan)
  • Minder warmteverlies via uw vloer en nooit meer koude vloeten
  • Geen tocht meer vanuit de kruipruimte
  • Een flinke besparing op uw stookkosten
  • Werkzaamheden gedaan in één dag

Nooit meer koude voeten in huis en ook nog eens op kosten besparen!

 

Vloer isoleren – minder warmteverlies

Een niet geïsoleerde vloer zorgt voor een verlies van 10 tot 15% warmte. Gevolg: het is niet behaaglijk in huis en u moet veel stoken om het toch een beetje warm te krijgen.

Dat is zonde van de energie en de kosten, maar het is gelukkig eenvoudig tegen te gaan! Vloerisolatie zorgt ervoor dat de warmte wordt vastgehouden (reflectie) en dat u geen koude voeten meer heeft!

Tocht tegengaan

Als de vloer niet geïsoleerd is, kan er door naden en kieren koude lucht uw woning binnenstromen. Sommige kiertjes weet u misschien niet eens te zitten, zoals in de meterkast en bij de kruipruimte. Met de isolatiematerialen van IsoLex worden alle naden en kieren gedicht. U zult geen tocht meer voelen na het isoleren van de vloer. Tocht kan eenvoudigweg uw woning niet meer in!

Hoe wordt vloerisolatie aangebracht?

Voor ons is het van belang om eerst in kaart te brengen hoe uw kruipruimte eruit ziet,
voordat we gaan isoleren. Wij bekijken hoe vochtig uw kruipruimte is, hoeveel ruimte er onder de vloer is en wat uw precieze redenen zijn voor de vloerisolatie. Uw wensen zijn namelijk belangrijk voor ons omdat dit een belangrijke rol speelt bij het bepalen welke type vloerisolatie het best gekozen kan worden. Wij geloven in de methode PIR/XPS-platen geschroefd tegen de onderzijde van een betonnen vloer en geperste Steenwolplaat voor houten vloeren. Om milieu- en gezondheidsredenen geloven wij niet in het aanbieden van de PUR-spraymethode.

Toekomst-proof:

Natuurlijk wilt u voldoen aan toekomstige wettelijke eisen van de overheid wanneer u uw dak isoleert. WIj gaan ui tvan een Rc-waarde: van 4.0 ( weerstandswaarde) voor vloerisolatie.  De verwachte toekomstnorm voor de Rd-waarde ligt tussen de 2.5 en 3.5. Met de isolatie van Isolex zit u altijd goed!

Werkzaamheden van de vloerisolatie via de kruipruimte

Als uw kruipruimte geschikt is, dan kan de vloerisolatie worden aangebracht.
De werkzaamheden nemen bij een gemiddelde woning slechts een dag in beslag.

Gevelisolatie |  Dakisolatie |  Vloerisolatie |  Kruipruimteisolatie | Geluidsisolatie

Bespaar nu!

Wij staan garant voor persoonlijke service. We komen dan ook graag vrijblijvend bij u op locatie voor een eerlijk en vakkundig isolatieadvies. 

Info over:

Ons werkgebied

Professionele isolatie-oplossingen

Wij staan voor een persoonlijke aanpak en komen  graag vrijblijvend bij u op locatie om u van het slimste advies te voorzien.

Ik wil informatie over: