Kruipruimte-isolatie

  • Effectieve oplossing tegen optrekkend vocht uit de kruipruimte (en schimmel als gevolg daarvan)
  • Droge kruipruimte
  • Bespaar tussen de 10% en 15% op uw energierekening
  • Geen schimmel of muffe lucht meer
  • De vloer voelt minder koud aan ( 20% meer warmtereflectie met de HR++ parels)
  • Goed voor het milieu ( Rc-waarde: 2,5 bij 15 cm)
  • Kruipruimte isoleren altijd binnen 1 dag klaar!
  • U krijgt 15 jaar garantie op kruipruimte-isolatie!

Geen muffe lucht en schimmel meer in huis, dat is een stuk gezonder en levert ook nog eens een flinke energiebesparing op!

Kruipruimte isoleren

De grootste ergernis die mensen in woningen zonder kruipruimte-isolatie ervaren is vocht in de kruipruimte. Dit is een vervelend probleem en bovendien ongezond, want vocht kan leiden tot schimmel.
Door de kruipruimte te isoleren, wordt damp vanuit de kruipruimte tegen gehouden en heeft u geen last meer van vochtproblemen. Daarnaast is de vloer niet meer het koudste gedeelte in uw huis. Als u uw kruipruimte niet geïsoleerd heeft, trekt vocht richting de vloer .

Tocht verleden tijd

Een ongeïsoleerde kruipruimte bevat koude lucht, dat zorgt er vaak voor dat tocht de woning intrekt.
Daardoor is het lastig om het tijdens de koude maanden echt warm te krijgen in huis. Kruipruimte-isolatie zorgt ervoor dat de kruipruimte warmer wordt en dat koude tocht via de vloer tot het verleden behoort.

Hoe wordt de kruipruimte-isolatie eigenlijk aangebracht?

Wanneer wij weten hoe uw kruipruimte eruit ziet, kunnen we precies bepalen welk isolatiemateriaal het meest geschikt is voor uw specifieke situatue. We meten bijvoorbeeld hoeveel ruimte er is onder de vloer,  en hoe vochtig het is. Pas als we zeker weten dat uw kruipruimte geschikt is, beginnen we met de isolatie.  

Kruipruimte-isolatie betekent dat de bodem van de kruipruimte, (dus niet de onderzijde van uw vloer), geïsoleerd wordt. Dit wordt ook wel bodemisolatie genoemd. De grijze grafiet HR++ Parels, worden met behulp van slangen ingeblazen via het kruipluik. De Hr++ EPS-parel vormt een gelijkmatige isolatielaag en is specifiek geschikt voor vochtige ruimtes. De kruipruimte-isolatie zorgt ervoor dat de bodem van de kruipruimte kouder is dan de ruimtes daarboven. Het vocht in de kruipruimte zal hierdoor naar de bodem 
trekken (want dit is de koudste plek) en niet meer naar de vloer de begane grond. 

Kruipruimte-isolatie is in veel situaties een eenvoudig en snel uit te voeren vorm van isolatie en de prijs valt daarom vaak heel erg mee! 

Maak daarom vrijblijvend een afspraak met ons bij u thuis en u weet direct de mogelijkheden voor uw kruipruimte!

Gevelisolatie |  Dakisolatie |  Vloerisolatie |  Kruipruimteisolatie | Geluidsisolatie

 

 

Bespaar nu!

Wij staan garant voor persoonlijke service. We komen dan ook graag vrijblijvend bij u op locatie voor een eerlijk en vakkundig isolatieadvies.

Info over:

Ons werkgebied

Professionele isolatie-oplossingen

Wij staan voor een persoonlijke aanpak en komen  graag vrijblijvend bij u op locatie om u van het slimste advies te voorzien.

Ik wil informatie over: