Gevelisolatie

  • Minder warmteverlies en een heerlijke comfortabel huis
  • De waarde van uw huis neemt toe
  • Buitengevel weer als nieuw
  • Een flinke besparing tot  wel 10% op uw stookkosten
  • Uw huis is weer helemaal  toekomst-proof

   Het resultaat na onze gevelisolatie:

 

Flink besparen op de energierekening en uw gevel ziet er weer uit als nieuw!

Buitengevel-isolatie

Wilt u de gevel isoleren én zoveel mogelijk besparen op stookkosten ? Isoleer dan de muur vanaf de buitenkant. Het kost weliswaar wat meer, maar uw buitenmuren zijn dan weer zo goed als nieuw. Bovendien is de kans op vochtproblemen nihil. Een huis zonder gevelisolatie verliest veel warmte. De verwarming moet dus vaker aanslaan en u verbruikt meer gas dan een geïsoleerd huis.
Dat is nadelig voor het milieu, want gas stoken zorgt voor CO2-uitstoot en draagt bij aan klimaatverandering. Isolatie van uw muur vanaf de buitenzijde gaat dit tegen, want het jaarlijks gasverbruik daalt daardoor met ruim 9 m3 voor elke m2 gevel die wij voor u isoleren. 

Werkwijze buitengevel isoleren

Het isoleren vanaf de buitenkant van de muur (ook wel buitengevelisolatie genoemd) betekent dat u isolatiemateriaal laat plaatsen tegen de buitenmuren van uw woning. U kunt kiezen uit twee soorten afwerking: gestucte sierpleister of gevelbekleding (in diverse varianten, van houten planken tot vezelcementplaten en kunststof platen).

Wij werken uitsluitend op basis van een gestucte cementgebonden bewapende hechtmortel afgewerkt met een sierpleister ( bijvoorbeeld een spachtelputz). We gebruiken water afstotende PIR- of XPS-isolatieplaat in diverse diktes variërend van 4 tot 12 cm. In tegenstelling tot veel andere bedrijven die het isolatiemateriaal enkel verlijmen tegen de gevel, hebben wij gekozen voor verlijmen en schroeven zodat we zeker weten dat we de kwaliteit leveren die u mag verwachten. Buitengevelisolatie is een arbeidsintensief proces en er zijn niet heel veel bedrijven die zich hier in hebben gespecialiseerd. Daar komt bij dat het seizoensgebonden werk is. Het dient tenminste 5 graden te zijn voor een correcte verwerking.

De door ons gewbruikte materialen, zoals de XPS carbon isolatieplaten zijn beter dan EPS isolatieplaten die het KOMO-instituut minimaal adviseert. Daarnaast verwerken wij achter onze isolatieplaten tegen de gevel een meerlaagse aluminiumfolie die de isolatiewaardel behoorlijk opkrikt zonder ruimte te verliezen.

Toekomst-proof met uw gevelisolatie

Dat het verbeteren van de schil van een huis in de toekomst noodzakelijk zal worden, moge duidelijk zijn.
Het blijft een beetje koffiedik kijken wat betreft de eisen die gesteld zullen gaan worden door de overheid. Op basis van de informatie, kennis en expertise die wij in huis hebben en door hierover met partners en belangrijke spelers op de markt te communiceren, gaan wij uit van een te verwachte Rc waarde: van 5.0 (weerstandwaarde voor een buitengevel.)  De verwachte toekomstnorm voor de Rd waarde ligt  tussen de 3.0 en 4.0.  Met de isolatie van Isolex zit u in de toekomst altijd goed!

Wij zijn super trots op de mooie projecten die we reeds naar volle tevredenheid hebben opgeleverd.

Gevelisolatie |  Dakisolatie |  Vloerisolatie |  Kruipruimteisolatie | Geluidsisolatie

 

Bespaar nu!

Wij staan garant voor persoonlijke service. We komen dan ook graag vrijblijvend bij u op locatie voor een eerlijk en vakkundig isolatieadvies. 

Ons werkgebied:

Info over:

Professionele isolatie-oplossingen

Wij staan voor een persoonlijke aanpak en komen  graag vrijblijvend bij u op locatie om u van het slimste advies te voorzien.

Ik wil informatie over: